Tel. 022 Ė 6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Sierkeien op het terras

U wilt uw terras decoreren. Leuke exterieurdetails om het gezellig en esthetisch mooi te maken. Experimenteer eens met onze sierkeien. Hier en daar een sierkei op uw terras maakt uw tuinontwerp helemaal af. Een mooi natuurlijk karakter van echt kwartsiet. Mooie groffe minirotsjes tussen de potplanten of als border.

Kom eens een kijkje nemen in onze siertuin voor leuke impressies. U ziet er volop leuke tuinideeën met natuursteen:

Sierkeien op een flagstone terras

Ongeacht of u nu houdt van een strakke uitstraling, een mediterraan karakter of een Japanse tuin. Sierkeien fleuren jouw tuin. Wat op zich wel een hele leuke combinatie is, is dat onze sierkeien van dezelfde stenen gemaakt zijn als de flagstones. Stel dat u een flagstone terras van het type Chios neemt, dan kunt u de steen met kleur terug laten komen op andere plekken in de tuin.

Vraag stellen

Sierkeien - Corfu

Fraaie rood-witte sierkeien met hier een daar een kwartsiet glinstering erdoorheen. In vele maten en vormen leverbaar voor uw borders of op het terras. CreŽer een exclusieve mediterrane uitstraling met mooie kleuraccenten.

Lees meer

Sierkeien - Zakynthos

Unieke grijze sierkeien met hier een bruin accent. Mooie natuurlijke kleuren die goed matchen in praktisch iedere tuin. Ideaal als border, bij de vijver of los op het terras.

Lees meer