Tel. 022 Ė 6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Sierkeien als border

Leuke speelse borders creëert u met onze bijzondere sierkeien. Gevarieerde borders als natuurlijke grens van de beplanting. Of ter afgrenzing van uw gazon. Leg hier en daar wat losse sierkeien neer. Breng kleur aan uw tuin. De perfecte natuurlijke decoratie met een uitgebalanceerde mix tussen stenen en beplanting.

Veel mensen houden van natuurlijke gevarieerde vormen. Iedere sierkei is verschillend. Doe eens wat anders als de rest. Imperoc brengt sfeer in uw tuin. Stapstenen voor in het gazon en sierkeien voor uw border. Of om los tussen de beplanting hier en daar neer te leggen.

Sierkeien - Corfu

Fraaie rood-witte sierkeien met hier een daar een kwartsiet glinstering erdoorheen. In vele maten en vormen leverbaar voor uw borders. CreŽer een exclusieve mediterrane uitstraling. En geef de tuinborders mooie kleuraccenten.

Lees meer

Sierkeien - Zakynthos

Unieke grijze sierkeien met hier een bruin accent. Mooie natuurlijke kleuren die goed matchen in praktisch iedere tuin. Ideaal als border, bij de vijver of langs het wandelpad.

Lees meer

Decoreer uw tuin met Imperoc sierkeien, stapstenen en flagstones uit Griekenland. U kunt contact opnemen voor uw bestelling. En u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showtuin. We rijden ook wekelijks door de Randstad voor demo's en kleine bestellingen.

Vraag stellen