Tel. 022 Ė 6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Sierkeien op de golfbaan

U wilt de golfbaan decoratief verfraaien met sierkeien. Kijk eens naar ons assortiment kwartsiet sierkeien. Een lust voor het oog. En tegelijkertijd functioneel praktisch om er voor te zorgen dat balletjes niet in het water vallen. Of om een sponsorbord met meer allure te presenteren. We komen graag langs voor leuke ideeŽn en voorbeelden.

Onze stapstenen en sierkeien worden veel gebruikt om parken, tuinen en golfbanen aan te kleden. Met mooie beplanting en sierkeien breek je het graslandschap. Breng variatie aan tussen gras, bomen, beplanting, vijvers, park, bunkers en leuke sierkeien.

Imperoc kan sierkeien leveren rekening houdend met kleuren, afmetingen, tuinontwerp en de steendikte. Vertel ons uw ideeën voor uw golfbaan of terras. In de meeste gevallen voldoen de producten uit ons standaard assortiment. Maar u kunt ook een maatwerkoplossing bestellen.

Assortiment

Sierkeien - Corfu

Fraaie rood-witte sierkeien met hier een daar een kwartsiet glinstering erdoorheen. In vele maten en vormen leverbaar voor uw golfbaan. CreŽer een exclusieve mediterrane uitstraling. En geef de tuinborders mooie kleuraccenten.

Lees meer

Sierkeien - Zakynthos

Unieke grijze sierkeien met hier een bruin accent. Mooie natuurlijke kleuren die goed matchen in praktisch iedere tuin. Ideaal als border, bij de vijver of op de golfbaan.

Lees meer