Tel. 022 Ė 6751 444

Main Menu

Sierkeien in de tuin

Decoreer uw tuin met originele sierkeien uit Griekenland. Creëer een leuke afwisseling tussen beplanting en kwartsiet natuursteen. Geef kleur aan uw tuin in ieder seizoen met onze grijze of rood-witte sierkeien. Van kleine, medium tot Jumbo sierkeien van 1 meter. We hebben voor praktisch alle tuinwensen een passende steen:

Wij hebben een exclusief partnership met een Griekse natuursteengroeve voor stapstenen, flagstones en sierkeien. Wij leveren deze rechtstreeks aan particulieren, hoveniers en tuinarchitecten. We richten ons op 3 soorten sierkeien.

Sierkeien - Corfu

Fraaie rood-witte sierkeien met hier een daar een kwartsiet glinstering. In vele maten en vormen leverbaar. CreŽer een exclusieve mediterrane uitstraling. En geef de tuin mooie kleuraccenten.

Lees meer

Sierkeien - Zakynthos

Unieke grijze sierkeien met hier een bruin accent. Mooie natuurlijke kleuren die goed matchen in praktisch iedere tuin. Ideaal als border, bij de vijver of langs het wandelpad.

Lees meer

Schanskorf zwerfkeien

Voor grote aantallen sierkeien kunt u kosten besparen met onze budget lijn. Met name geschikt voor meterslange schanskorven of oevers. Leverbaar in grijs en terrakleur.

Lees meer

Persoonlijke service

Imperoc staat 200% voor klantentevredenheid. We vinden het ontzettend leuk om mensen blij te maken met onze
stenen. U bent van harte welkom in onze showtuin in Broek op Langedijk. We kunnen de sierkeien ook in een kist
naar u versturen in Nederland of België. Voor impressies met samples en voor kleine bestellingen rijden we wekelijks
ook door de Randstad.

Vraag stellen