Tel. 022  6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Sierkeien in de regio Zandvoort

Voor originele kwartsiet sierkeien in de regio Zandvoort belt of mailt u met Imperoc. Wij rijden 1x per week door de regio Zandvoort voor particulieren, hoveniers, tuinarchitecten en recreatiegebieden. Zoekt u originele kwartsiet sierkeien, stapstenen of flagstones dan belt of mailt u met Imperoc. U kunt bij ons bestellen op de website en voor grote bestellingen komen we graag bij u langs op locatie.

We concentreren ons op unieke sierkei rotsjes als border, voor tussen de beplanting en bij de vijver. Van kleine tot grote formaten. Schitterend kwartsiet in het wit, grijs of wit-rood. Een absolute aanrader voor tuinliefhebbers in de regio Zandvoort. Imperoc heeft een passie voor mooie originele mineralen en A-kwaliteit sierstenen voor buiten en binnen.

Onze klanten in plaatsen zoals Zandvoort, Bloemendaal, Vogelenzang, Bennebroek en Aerdenhout bezoeken wij op locatie met demostenen en leveringen. Kijk eerst even op de website of u mooie sierkeien of andere exemplaren kunt vinden. Het Imperoc assortiment voor sierkeien:

Voor klanten in de regio Zandvoort u kunt natuurlijk ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom in Broek op Langedijk. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.

Vraag stellen