Tel. 022  6751 444

Main Menu
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Sierkeien in de regio Breukelen

Voor originele kwartsiet sierkeien in de regio Breukelen belt of mailt u met Imperoc. Wij rijden 1x per week door de regio Breukelen voor particulieren, hoveniers, tuinarchitecten en recreatiegebieden. Zoekt u originele kwartsiet sierkeien, stapstenen of flagstones dan belt of mailt u met Imperoc. U kunt bij ons bestellen op de website en voor grote bestellingen komen we graag bij u langs op locatie.

We concentreren ons op unieke sierkei rotsjes als border, voor tussen de beplanting en bij de vijver. Van kleine tot grote formaten. Schitterend kwartsiet in het wit, grijs of wit-rood. Een absolute aanrader voor tuinliefhebbers in de regio Breukelen. Imperoc heeft een passie voor mooie originele mineralen en A-kwaliteit sierstenen voor buiten en binnen.

Onze klanten in plaatsen zoals Breukelen, Abcoude, Loosdrecht, Groenekan en Hilversum bezoeken wij op locatie met demostenen en leveringen. Kijk eerst even op de website of u mooie sierkeien of andere exemplaren kunt vinden. Het Imperoc assortiment voor sierkeien:

Voor klanten in de regio Breukelen u kunt natuurlijk ook op afspraak bij ons langskomen in onze showroom in Broek op Langedijk. Voor nadere informatie kunt u contact met ons nemen.

Vraag stellen